Keratin extensions fra Hairtalk

Keratin extensions fra Hairtalk

Ønsker du mer volum, lengde eller fargeendringer, så har vi løsningen for deg. Keratin extensions fra Hairtalk!

Med Hairtalk hårforlengelser kan du få håret du alltid har drømt om. I tillegg til de patenterte tape extensions har Hairtalk nå også keratin extensions i sortimentet – med ekstremt myke og matte fester. De er usynlige og passer perfekt inn i håret ditt. Festene til våre keratin extensions utmerker seg av høykvalitets Remy-hår.

 

Hvordan fungerer keratin hair extensions?

Festene til Hairtalks keratin hair extensions består av keratin som ligner på keratinet som naturlig finnes i håret, noe som sikrer en skånsom innsetting mellom forlengelsen og håret. Ved hjelp av varme smelter vi keratinet sammen med ditt eget hår. Resultatet er vakkert og fyldigere eller lengre hår, eller fargeendringer.

Keratin hair extensions passer for de som ønsker å oppnå fargeeffekter, lengde eller volum samtidig som de får et luftig og lett vedlikeholdt resultat. Du kan også enkelt sette opp håret i forskjellige frisyrer uten at festene er synlige. I motsetning til weft- eller tape extensions, trenger du ikke å endre på håret, men resultatet varer ca. 3 til 6 måneder!

Hairtalks keratin extensions – pris & konsultasjon

Hairtalks keratin extensions kommer i 3 forskjellige lengder - 25 cm, 40 cm og 55 cm, og i 30 forskjellige farger. Ønsker du å gjøre en full hårforlengelse brukes det ca. 4 - 6 pakker hår, avhengig av hvilket utgangspunkt du har og hvilket resultat du ønsker. Med kun 1 - 3 pakker keratin extensions kan du oppnå mer fylde, eller hvorfor ikke et fargeskifte!

Alle frisører som jobber med Hairtalk har gjennomgått opplæring og er sertifiserte, noe som gjør at du alltid kan føle deg trygg når du velger hårforlengelse hos en Hairtalk stylist.

For å finne ut hvor mange pakker du behøver, book en kostnadsfri digital konsultasjon om keratin extensions, pris og råd. For en enkel oversikt over våre tape extensions priser kan du ta en titt på artikkelen om vår Hairtalk pris, eller ta kontakt med din Hairtalk-stylist. Mulighetene er uendelige! Velkommen til Hairtalk.