WEFTS

Wefts hair extensions

Vi er stolte og glade over å endelig kunne presentere Wefts hair extensions fra Hairtalk! Innovasjonen som med en helt ny metode syr inn i håret på rekordtid! Hairtalk Wefts er den ultimate extensionsmetoden for kvinner med tykkere hår som ønsker mer fylde, lengde og som samtidig vil leve en aktiv livsstil uten begrensninger.

Hairtalk Wefts er tilgjengelig i 25 nyanser og består av samme toppkvalitet med 100% ekte Remy hår, akkurat som Hairtalk tape extensions.

 

Hva er Wefts extensions?

Weaving er hårforlengelse som sys inn i håret. Med Hairtalk Wefts extensions har vi utviklet en ny og skånsommere variant av Weaving-metoden. Takket være Instant Beaded Row™, en innovativ tråd utstyrt med forhåndssydde mikroringer, er det mulig å raskt og enkelt få hår med økt lengde og volum. Hairtalk Wefts gir også mulighet for en mer skånsom metode for veving av hårforlengelser.

En weaving hårforlengelse med Hairtalk Wefts passer kvinner med normalt til tykt hår og er den perfekte metoden for den aktive kvinnen. Hairtalk Wefts extensions er spesielt utviklet for å gi et hår mye volum og lengde.

 

Hvorfor Hairtalk Wefts hair extensions?

  • Passer deg med normalt til tykt hår.

  • Perfekt valg for deg med en aktiv livsstil.

  • For de som vil ha mye hår.

  • Enklere vedlikehold.

 

Instant Beaded Row™ – patentsøkt

Innovasjonen bak Hairtalk Wefts er Instant Beaded Row™ – patentsøkt. Denne tråden med ferdigsydde silikonbaserte mikroringer er klar til å festes i håret og deretter sys ønskede Wefts raskt og enkelt inn.

Hvorfor Instant Beaded Row™?

  • Tidseffektiv
  • Muliggjør en skånsommere variant av weaving-metoden fordi avstanden mellom de silikonbaserte mikroringene blir perfekt og belastningen på håret jevnere.

Hairtalk Wefts hair extensions i ulike varianter

Våre Hairtalk Wefts hair extensions kommer i forskjellige varianter - designet for å kombinere funksjon og bekvemmelighet med et diskret feste og høy kvalitet. Våre Wefts finnes i to forskjellige varianter; Single Hand Tied Wefts, så vel som Single Machine Wefts.

Både Single Hand Tied Wefts og Single Machine Wefts består av 100 % ekte Remy-hår og er tilgjengelig i 25 nøye utvalgte farger i naturals-, balayage- og root colours.

 

Single Hand Tied Wefts

Hairtalk Single Hand Tied Wefts er nyskapende designet og dermed ferdigklipt for den ultimate friheten til å skreddersy din look. Single Hand Tied Wefts gjør det mulig å enkelt og kreativt blande mange forskjellige farger for å oppnå et naturlig resultat.

Bredde: 28 cm og 14 cm

Lengde: 45 og 55

 

Single Machine Wefts

Hairtalk Single Machine Wefts tilbyr et mykere og mer behagelig extensions enn markedsstandarden, uten at det går på bekostning av hverken kvalitet eller fylde. Single Machine Wefts gir mer volum enn Single Handed Wefts på grunn av deres tykkere feste.

Bredde: 76-89 cm

Lengde: 45 cm og 55 cm

 

FRISØR OG ØNSKER KURS?

Vi i Hairtalk er stolte over å kunne presentere denne oppdaterte og tidseffektive metoden, som gir deg mulighet til å utvide din kundebase. 

Vårt løfte til dere frisører  er at vi skal fortsette å produsere den absolutt beste kvaliteten og gi deg verktøyene slik at du kan fortsette å være kreativ og realisere dine kunders hårdrømmer.

Kontakt oss idag for mer informasjon om kurset.

 

Bergen 13. mars 2023

Oslo 24. april 2023

Oslo 22. august 2023

Oslo 9. oktober 20223

Oslo 27. november

 

Kurs holdes også i salong etter avtale.

KONTAKT OSS FOR INFO OG PÅMELDING