Remy-hår for en naturlig følelse

Remy-hår for en naturlig følelse

Extensions laget av remy-hår gir deg hår med en naturlig følelse og et resultat som opprettholder høy kvalitet i lang tid. Forskjellen mellom remy-hår og annet hår (ikke-remy-hår) er stor, både i kvalitet og følelse.

Hva er remy-hår?

Remy-hår innebærer at skjellagene (hårstråets ytterste lag) i hårforlengelsen ligger i riktig retning, i den retningen håret vokser. Med remy-hår får du et hår som beholder glansen og oppfører seg naturlig uten å floke seg. Extensions av remy-hår er også enkelt å style og vaske, da det oppfører seg som normalt hår.

I et ikke-remy-hår ligger hårstråene i ulike retninger – dette er fordi det ofte samles opp i hauger, noe som gir en unaturlig blanding av hårstrå, og et hår som raskt floker seg og er vanskelig å børste. Mange ganger behandles ikke-remy-hår med sterke kjemikalier som brenner bort skjellaget, som også gjør at håret mister sin naturlige glans og i stedet ser tørt og skadet ut.

Hos Hairtalk garanterer vi at alt av vårt remy-hår er av høy kvalitet.

 

Hairtalks remy hair extensions

For oss er det viktig at våre hårforlengelser er produsert av hår av høyeste kvalitet. Blant våre produkter finner du derfor remy hair extensions i ulike modeller og design for ulike behov.