HAIRTALKS VERDEN AV MULIGHETER


Image

EXTENSIONS

Hairtalk er verdens verdens ledende leverandør av tape extensions for det profesjonelle markedet. Med over 15 års erfaring og kontinuerlig innovasjon arbeider vi for å til enhver tid tilby markedets beste kvalitet og løsninger.

 

LES MER
Image

HAIRBAND

Langt hår på 3 minutter

 

Den optimale metoden for å få langt hår på et øyeblikk. Et hairband tilsvarer lik mengde hår som en full forlengelse med hairtalk.


Et hairband er perfekt for deg som ikke er helt klar for permanent forlengelse, men som ønsker extra fylde og lengde ved de spesielle anledningene. For deg som har extensions er det en perfekt måte for å få ekstra av alt, samt muligheten til å la ditt hår hvile når du føler for det.

 

Nyt av fordelen ved å kunne style klart ditt hairband for så å kunne sette det inn og være klar på bare noen minutter.

 

 

LES MER
Image

TOP OF THE HEAD

Den moderne hårdelen som du enkelt fester med hjelp av 4 clips. Hårdelen er 50cm lang og kommer med en lang lugg som din frisør hjelper deg med å klippe til en ønsket look.

Top Of The Head er ikke bare en fantastisk hårdel som gjør at du kan forandre din look uten å klippe til ditt eget hår. Det er også en redning i nøden.

De dagane som du har en ettervekst å skjule eller hvor tiden ikke strekker til for ordentlig styling, så er dette din "to go" hårdel og dine bad hairdays er et avsluttet kapittel.

 

 

LES MER
Image

HAIRWEAR

Dersom du har alopecia, gjenomgått en cellgiftsbehandling eller lider av håravfall - så er Hairwear løsningen for deg.

Hairtalk Hairwear er tynn og veier nesten ingenting. Dette gjør det til en hårdel som er veldig behagelig å bruke daglig, eller montere permanent i håret. Din sertifiserte hairtalk stylist hjelper deg med fargevalg og hvilken modell som passer ideellt for deg.

 

Våre Hairwear kommer i Hairtalks grunnfarger og kan spesialbestilles for dine behov. 

 

LES MER