Image

HVORFOR HAIRTALK?

Med kvalitetsprodukter, kunnskap og opplæring skaper vi muligheten for å kunne bistå dine kunder på helt nye områder utover klipp, farge og kurbehandlinger. Hairtalk åpner muligheten for å kunne bistå dine kunder i reisen fra speilbilde til selvbilde. Hairtalk er utviklet fra medisinsk perspektiv for å kunne tilføre hår på en skånsom måte, som også ivaretar kundens eget hår.

Sammen skaper vi enestående opplevelser og nye muligheter. Med hairtalk kan du forandre liv og skape langvarige relasjoner med dine kunder.

Hairtalk gir deg mulighet til å hjelpe - uansett utgangspunkt.

Image

VIL DU BLI EN DEL AV HAIRTALK?

Langt hår på 3 minutter

 

Vårt mål er at du, som frisør, skal kunne benytte hairtalk for å kunne bistå dine kunder med å skape økt selvfølelse og sterkere personligheter. Når du velger å arbeide med hairtalk, så tilbyr vi kostnadsfri opplæring som gjør deg til en sertifisert hairtalk stylist. Våre teknikere finnes alltid tilgjengelige for å bistå deg i det daglige arbeidet med våre system. Vi bistår også med input rundt konsultasjon, videreutvikling og markedsføring.

Kreativitet med ubegrensede muligheter!


Hairtalk er et revolusjonerende produkt som gir deg, som frisør, muligheten til å hjelpe din kunde på sin reise mot å få sitt drømmehår. Vår filosofi er bygget rundt troen på kvalitet, skånsomhet for håret og effektivisering av din tid.

Vårt mål er at Hairtalk skal være ditt selvsagte valg innen hår- og hårdeler.

SOK NA