VÅR FILOSOFI

Vårt team drives av samme motivasjon – Ingen skal kjenne seg begrenset av sitt eget hår! Hairtalk ble etablert i 2005 og drives som en vital del av Ruhs AS. Ruhs har en lang historie som Norges mest renommerte leverandør innen hår- og hårerstatninger. Hairtalk arbeider kontinuerlig med å finne de optimale og mest skånsomme metodene for å kunne tilføre mer hår, være seg for volum, lengde eller rene farge effekter. Med vår visjon om å spre kunnskap og inspirasjon, samarbeider vi med landets fremste frisører. Vi er stolte over å kunne skape et høyere kompetansenivå rundt hairextension og hårdeler med dem.

OM HAIRTALK

Hairtalk er verdens største produsent av hairextensions for det profesjonelle markedet og finne nå i over 50 land. Det som gjør hairtalk unikt på markedet er først og fremst det unike og skånsomme tapesystemet.

Det at håret dertil er av den beste kvaliteten og at behandlingen er tidseffektiv gjør at helheten på produktet er unik og et selvsagt valg for deg som vil velge et skånsomt alternativ når du vil forlenge ditt hår.