Hestehale med extensions

Hestehale med extensions

Liker du det praktiske med å få bort håret fra ansiktet, men også det fine i en vakker hestehale eller en sofistikert og fyldig hårknute? Å ha hestehale med extensions fra Hairtalk er null problem – få en mer voluminøs frisyre med vår patenterte tape in extensions!

 

Hairtalk extensions i hestehale - Steg for steg

Slik gjør du for en pen frisyre med Hairtalk extensions i hestehale.

  1. Fortell din frisør før innsetting hvordan du bruker å ha håret ditt. Frisøren kan justere festene om du bruker å ha oppsatt hår, og dermed gi deg de beste forutsetningene for et pent resultat når du ønsker hestehale med extensions fra Hairtalk.

  2. Børst igjennom håret og spray med Hairtalks Conditioner for en ekstra fuktboost og temme statisk hår.

  3. Legg hodet bakover og dra fingrene dine forsiktig gjennom håret slik at festene vendes opp. Pass på så du ikke skader festene.

  4. Hold håret opp og bruk en extensionsbørste for å skjule festene med ditt eget hår. Vær forsiktig når du grer over håret ditt, og la håret dekke så mye av festene som mulig. Tre deretter på hårstrikk.

Avslutt med Treatment fluid på toppen av hestehalen for en ekstra blank finish.

 

Patentert teknikk skjuler festene

Takket være vår patenterte teknologi er festene lite synlige når du har Hairtalk extensions i hestehale. Hårstråene går hele veien ut over teipen som festes på to sider av ditt eget hår. Festene er tynne, nesten usynlige og smelter fint inn i håret. Enten du skal sette opp håret i en vakker bryllupsfrisyre eller en praktisk knute å ha på trening, trenger du ikke bekymre deg for at eventuelle fester skal synes.

 

Hestehale med extensions fra Hairtalk – slik kan det se ut:

Bilder: @bycatzyofsweden_madicken / Instagram