Hairtalk Extensions sortiment

Tape in extensions – Hairtalk PRO

Oppdag Hairtalk PRO - våre tape in extensions! Hairtalk kommer i 6 forskjellige fester med unike egenskaper. Med 65 forskjellige farger er det mulig å sette sammen uendelig med fargekombinasjoner og å skreddersy tape in extensions med vår egen farge, Hairtalk Colour Plus.

Tape extensions med Hairtalk STANDARD

Hairtalk STANDARD er tape extensions med fester laget av naturlig keratin for å opptre så mykt og formbart som mulig mot håret. Dette er Hairtalks første tape extensions-feste som passer til alle hårtyper. Som oftest bruker man standardfestene underst, da disse er mest behagelige mot hodebunnen. Les mer om våre keratin extensions her.

 

Hairtalk PLUS-fester

PLUS-festene er våre håndsydde fester. Håret er sydd på festet for å gjøre de så usynlige som mulig. Disse PLUS-festene hjelper også til å skape litt volum ettersom de er designet akkurat som ditt eget hår, der håret vokser rett ut fra hodebunnen. PLUS-festene skal helst bare brukes øverst i kombinasjon med et standard- eller PRO-feste.

 

Tape on hair extensions med Hairtalk PRO

Tape on hair extensions med Hairtalk PRO er en blanding mellom STANDARD og PLUS. De er usynlige, flate og slitesterke. Håret er både sydd på festet og lukket med en veldig tynn keratinmasse. PRO-festet er usynlig og føles flatere enn PLUS-festet. Tape on hair extensions med PRO kan du feste både øverst og underst i håret.

4CM STANDARD

Vår standard feste 4 cm er laget av naturlig keratin for å være så mykt og forme seg best mulig mot håret. Disse festene passer best for deg med litt tykkere hårkvalitet.

Spørsmål om tape extensions? Vi hjelper deg!

Noe du lurer på når det kommer til våre tape extensions, fester eller farge? Bestill en digital konsultasjon eller snakk med nærmeste autoriserte Hairtalk stylist for å se hvilken kombinasjon av tape extensions og fester som passer deg best!

 

 

 

 

 

Hairtalks fargesortiment

Vårt sortiment består av 65 forskjellige farger som man kan lage flere tusen forskjellige fargekombinasjoner av. Ved å kombinere to fester, kan du blande to forskjellige farger som blir en ny nyanse.

 

Hairtalk Color Plus

Hairtalk Colour Plus er våre egne farger utviklet spesielt for hair extensions. Våre farger er skånsomme tekstilfarger som kan endre og forsterke nyanser samtidig som du beholder garantien på håret.