HAIRTALK EXTENSIONS SORTIMENT

Hairtalk kommer i 3 ulike fester som alle har sine egenskaper. 65 farger som man kan blande til uendelig mengde fargekombinasjoner og skreddersy med våre egne Color Plus farger.  

 

Hairtalk STANDARD

Vårt standardfeste er oppbygd av naturlig keratin for å opptre så mykt og formbart som mulig i håret. Dette er hairtalks første feste som passer til alle hårtyper! Ofte anvender man standardfestet nedersta da disse er mest behagelige mot hodebunn.

 

 

Hairtalk PLUS

Plusfestene er våre håndsydde fester. Håret er montert ovenpå festet for å gjøre det helt usynlig. Plusfestene bidrar også til å skape et ekstra volum siden de er konstruert likt som ditt eget hår der håret gror opp av hodebunn.Plusfester egner seg best på ovansidan av den øverste raden og helt i bunn dersom du går mye med håret oppsatt. 

 

 

Hairtalk PRO 

For å enkelt forklare vårt PRO feste så kan man si at det er en hybrid mellom Standard og Plus. De er usynlige, flate og slitesterke. Håret er både sydd på festet og forseglet med en veldig tynn keratinmasse. PRO festet er usynlig og oppleves flatere enn Plus festet. PRO kan du sette både over og unge i en sandwich.

 

 

HAIRTALKS FARGESORTIMENT  
Vårt sortiment består av 65 ulike farger som man kan skape flere 1000 ulike kombinasjoner av. Da man sette sammen to fester, så kan man blande forskjellige farger for ytterligere nyanser.

 

 

COLOR PLUS   
Hairtalk Color Plus er våre egne farger utviklet for extensions. Skånsomme tekstilfarger som kan forandre og forsterke nyanser og samtidig beholde garantien på håret.