Hairtalk Extensions sortiment

Tape in extensions

Oppdag Hairtalk PRO - våre hår extensions med tape

Hairtalk kommer i 6 forskjellige fester med unike egenskaper. Med 65 forskjellige farger er det mulig å sette sammen uendelig med fargekombinasjoner og å skreddersy tape-løshåret med vår egen farge, Hairtalk Colour Plus.

Hairtalk STANDARD – Tape in extensions

Vårt standardfeste er laget av naturlig keratin for å opptre så mykt og formbart som mulig mot håret. Dette er Hairtalks første feste som passer til alle hårtyper. Som oftest bruker man standardfestene underst, da disse er mest behagelige mot hodebunnen.

Hairtalk PLUS - Tape hårforlengelse

Plussfestene er våre håndsydde fester. Håret er sydd på festet for å gjøre de så usynlige som mulig. Disse PLUS-festene hjelper også til å skape litt volum ettersom de er designet akkurat som ditt eget hår, der håret vokser rett ut fra hodebunnen. PLUS-festene skal helst bare brukes øverst i kombinasjon med et standard- eller PRO-feste. 

 

Hairtalk PRO - Tape løshår

For å enkelt forklare vårt PRO-feste, kan man si at det er en blanding mellom STANDARD og PLUS. De er usynlige, flate og slitesterke. Håret er både sydd på festet og lukket med en veldig tynn keratinmasse. PRO-festet er usynlig og føles flatere enn PLUS-festet. PRO kan du feste både øverst og underst i håret.

4CM STANDARD

Vår standard feste 4 cm er laget av naturlig keratin for å være så mykt og forme seg best mulig mot håret. Disse festene passer best for deg med litt tykkere hårkvalitet.

Bestill en digital konsultasjon

Bestill en digital konsultasjon eller snakk med nærmeste autoriserte Hairtalk stylist for å se hvilken kombinasjon av fester som passer deg best!

 

 

 

 

 

Hairtalks fargesortiment

Vårt sortiment består av 65 forskjellige farger som man kan lage flere tusen forskjellige fargekombinasjoner av. Ved å kombinere to fester, kan du blande to forskjellige farger som blir en ny nyanse.

 

Hairtalk Color Plus

Hairtalk Colour Plus er våre egne farger utviklet spesielt for hair extensions. Våre farger er skånsomme tekstilfarger som kan endre og forsterke nyanser samtidig som du beholder garantien på håret.