Top Of The Head

Pannelugg extensions

Pannelugg extensions for den ekstra touchen

Tenker du på å investere i vår pannelugg extensions - Top of the Head? Da er det på høy tid å bestille nå, for vi vet nemlig at det kommer til å bli en lifesaver i mange situasjoner. Med pannelugg extensions kan du vise frem din beste side, selv når håret ditt ikke gjør det. Hvis håret ditt er skittent, livløst, hvis du har ettervekst eller hvis du bare trenger en ekstra push i hverdagen for å føle ekstra power!

Kler jeg lugg?

Med vår Top of the Head kan du eksperimentere med frisyren din og ha lugg når du selv kjenner for det. Du kan la håret ditt speile ditt humør! En fordel med å bruke løshår pannelugg er at luggen aldri vokser til den slitsomme lengden når den stadig havner i øynene.

Clip-on pannelugg gir deg muligheter

Har du tenkt på å klippe lugg, men du er ikke helt sikker? Prøv Top of the Head, vår clip-on pannelugg! Takket være alternativene du får med en clip-in lugg, kan du enkelt velge hvilken stil du vil gå for den dagen. Skal du på et viktig forretningsmøte? Er kveldens date i drosjen utenfor? Kommer svigerforeldrene spontant til middag, og du ikke har hatt tid til å ordne deg? Eller vil du rett og slett se bra ut for den viktigste personen av dem alle (deg selv!)? Da vet du at en Hairtalks clip-on pannelugg er riktig for deg!

Løshår pannelugg - Vedlikehold

Når du har investert i din Top of The Head, vil vi også at du kan ta vare på den på den aller beste måten for å opprettholde kvaliteten så lenge som mulig. Vask den med Hairtalk-produkter og tørk og style den akkurat slik du vil. Hvis du heller vil la det tørke av seg selv, for å fokusere på andre ting som er viktige for øyeblikket, er det selvfølgelig fint.

Hvordan tar jeg vare på min Top of the Head?

  • Skyll gjennom hårdelen med vann
  • Fyll opp en skål med lunkent vann og bland inn litt Hairtalk shampoo.
  • Legg håret i shampoo-blandningen og la det virke i 10 minutter.
  • Skyll gjennom hårdelen og lag et nytt vannbad med lunkent vann og litt Hairtalk balsam.
  • Legg håret i balsam-blandningen og la det virke i 10 minutter.
  • La håret lufttørke eller føn det tørt.
  • Benytt Hairtalks produkter ved styling.