Top Of The Head

Svigerforeldre eller businessmøte?

 

Går du med tanker om å investere i en Top Of The Head. Da er det på høy tid å bestille nå, vi vet nemlig at det kommer til å bli din redning ved mange anledninger. Som du har forstått, kan du benytte denne så fort ditt eget hår ikke viser seg fra sin beste side. Om det er urent, livløst, har ettervekst eller at du ønsker en ekstra boost på hverdagen.

Med tanke på alle valgmuligheter kan du helt enkelt velge den stil og Attitude du ønsker å brink inn i dagen. Skal du på et viktig møte? Sitter kveldens date i taxien utenfor? Kommer dine svigerforeldre på spontant middagsbesøk uten at du har rukket å style deg? ... eller ønsker du å se slashing ut for den viktigste personen av dem alle - deg selv! Da vet du at du har handlet rett hårdel.

Når du har investert i din Top Of The Head vil vi også at du behandler den på best mulig måte slik at kvaliteten holder. Vask den med hairtalks produkter og føn og style den slik du ønsker den. Vil du heller la den selvtørke, så kan du fint også gjøre det mens du bruker tiden på noe annet.

 

Hvordan ivaretar jeg min Top Of the Head? 

- Skyll gjennom din hårdel med vann

- Fyll opp en skål med lunkent vann og bland inn litt hairtalk shampoo.

- Legg ned din hårdel i shampooblandningen og la den ligge der i 10 minutter.

- Skyll gjennom hårdelen og gjør et nytt vannbad med lunkent vann og litt hairtalk balsam.

Legg ned din hårdel i balsamblandningen og la den ligge der i 10 minutter.

- La hårdelen selvtørke eller føn den tørr.

- Benytt Hairtalks produkter ved styling.