Hairtalk pris

HAIRTALK PRIS

Hvor mye hår behøver du, og hva er vår Hairtalk extensions pris? Det finnes uendelige muligheter med hår fra Hairtalk, og måter våre hårforlengelser kan bæres på. Avhengig av hvilken type endring du vil gjøre, kan prisen variere. Vår hairtalk extensions gir deg en naturlig struktur på håret!

Hva er våre Hairtalk priser?

Ønsker du deg en kul bob eller lange, romantiske lokker? Uansett hva som er ditt utgangspunkt og hva slags hår du drømmer om, så har vi håret for deg! På denne siden finner du vårt Hairtalk pris og hva Hairtalk extensions koster. Vi har ulike fester i forskjellige prisklasser. Bestill en konsultasjon med din Hairtalk-stylist for å bestemme hvilke extensions som passer deg best.

Fyldig bob – prisbevisst hair extensions

Har du tynt og skulderlangt hår, og ønsker å få mer fylde? Vi har extensions for tynt hår som gir deg en populær frisyre i form av en fyldig og fin bob. Det holder som regel med to pakker av våre extensions for å nå et ønsket resultat og en frisyre som ofte er en trend i moteblader.

Rek. pris fr. 3095 kr

For en fyldig bob anbefales det at du bruket to pakker med våre 25 cm extensions. Merk at noen ganger ikke er behov for to pakker - noen få striper kan være nok!

2 pakker à 25 cm: fr. 3095 kr

4 pakker à 25 cm: fr. 6190 kr

Elegante og tykke hårlokker med flere pakker

Drømmer du om lange, elegante, romantiske hårlokker som gir flotte bølger i håret? Med våre lengste extensions kan du enkelt oppnå denne effekten. Det anbefales at du bruker fire pakker for å få den perfekte frisyren du alltid har drømt om.

Rek. pris fr. 5 980 kr

Avhengig av effekten du ønsker å oppnå, kan du velge å legge i to eller fire pakker med våre 55 cm forlengelser. Behandlingen inneholder tilpassedfe produkter for vedlikehold.

2 pakker à 55 cm: 5 980 kr

4 pakker à 55 cm: 12 650 kr

Fargeffekter med enkle striper

Vill du bare få håret lysere eller skape en fin fargeeffekt? Det enkle er ofte det beste! Med bare fire striper kan du gjøre en enkel, men effektfull forandring til en lav kostnad.

Rek. pris fr. 1 600 kr

Velg selv hvordan du vil forandre håret ditt med våre striper.

4 sandwicher à 40 cm: 1 600 kr

Hair Extensions - pris

25 cm

2 pakker: fr. 3095 kr

4 pakker: fr. 6190 kr

40 cm

2 pakker: fr. 4330 kr

4 pakker: fr. 8660 kr

55 cm

2 pakker: fr. 6325 kr

4 pakker: fr. 12 650 kr

Vær oppmerksom på at prisen kan variere avhengig av hvilken type feste du velger.

Få inspirasjon og råd

Følg oss på Instagram for å få inspirasjon til hvordan du kan forandre håret ditt med våre hair extensions. Du kan også velge å bestille en digital konsultasjon, så hjelper vi deg med å finne hvilken type av hårforlengelse som passer deg best.