Extensions for tynt hår

Hvordan få tynt hår til å se tykt ut?

Er du tynn i håret og leter etter en løsning på hvordan få tynt hår til å se tykt ut? I dag opplever vi mer stress enn noensinne, og som et resultat av dette er det naturlig å miste hår - og det er ikke uvanlig for kvinner å få tynt hår ved tinningene. Med Hairtalks extensions for tynt hår trenger du ikke bekymre deg lenger. Med hjelp av Hairtalk er tynt hår bare et minne, og du får sjansen til å gi ditt eget hår akkurat den kjærligheten det trenger - og ikke minst fortjener!

Hvordan få tykkere hår med Hairtalk

Du lurer kanskje på hvordan få tykkere hår uten å slite på håret? Å sette extensions i tynt hår kan føles som en risiko, og noen kan være redd for slitasje og at de får tynt hår etter hår extensions. Med Hairtalk trenger du ikke å bekymre deg dette - Hairtalk sliter ikke på håret. Her er noen av fordelene med å bruke Hairtalk hår extensions for et tykkere hår.

  • Hairtalks sortiment kan festes i både skadet og tynt hår 

  • For at produktene våre skal kunne festes, må ditt eget hår være minst 3 cm langt 

  • Du trenger ikke å style håret så ofte ettersom styling på extensions varer lenger enn det ville gjort i ditt eget hår

  • Ditt eget hår får sjansen til å hvile og gjenhente seg 

Fyldigere hår? Produkttips til deg

Hvis du opplever at du blir tynnere i håret og ønsker fyldigere hår har vi flere produkter som kan passe for deg. Les mer om noen av våre populære hårdeler for tynt hår som gir inntrykket av et tykkere og fyldigere hår.

Tynt hår ved tinningene - Kvinne

I overgangsalderen er det vanlig at kvinner begynner å legge merke til hårtap, og som kvinne er det er ikke uvanlig å oppdage tynt hår ved tinningene. Dersom du føler at dette påvirker deg, har vi et alternativ; vår clip-on hårdel med lugg, Top of The Head, som du enkelt kan feste ved hjelp av fire clips. I nettbutikken vår kan du kjøpe Top of The head som er tilgjengelig i flere forskjellige farger og nyanser som passer for alle. 


Hårforlengelse - Tynt hår 

Hos Hairtalk tilbyr vi produkter som er spesielt designet for deg som har hårløse flekker i hodebunnen. Hårløse flekker kan oppstå fra for eksempel alopecia, genetisk hårtap, stress eller under cellegift. Våre hårdeler er tilgjengelige i fire forskjellige størrelser og kan kombineres med Hairtalk PRO tape extensions hos din nærmeste sertifiserte Hairtalk stylist. Hårdelene kan spesialbestilles slik at de smelter sammen med din naturlige hårfarge. 


Ta vare på håret ditt

For å oppnå best mulig resultat og holdbarhet for dine extensions, bør du bruke Hairtalk produkter og følge vår pleieinstruksjon for extensions. Unngå å utsette håret ditt for unødvendig slitasje og kontakt nærmeste Hairtalk-stylist for spørsmål hvis du føler deg usikker. Alle har muligheten til å få drømmehåret sitt - uavhengig av utgangspunkt!