Extensions for tynt hår

Opplever du at du begynner å få tynt hår? Mer enn en tredjedel av alle kvinner opplever betydelig hårtap i løpet av livet. I en hektisk hverdag kan også stress medvirke til hårtap. Med Hairtalk extensions behøver du ikke lenger å bekymre deg for tynt hår! Ved hjelp av hairtalk får du sjansen til å gi ditt eget hår akkurat den kjærlighet det trenger - og ikke minst fortjener!

Fordeler med hårforlengelse for tynt hår 

Det å sette extensions i tynt hår kan føles som en risiko, og noen kan være redd for at det kan slite på håret og at de får tynt hår etter hårforlengelser. Med Hairtalk trenger du ikke å være redd for dette, fordi Hairtalk sliter ikke på håret. Her er noen av fordelene med å bruke Hairtalk hårforlengelse på tynt hår.

  • Hairtalks sortiment kan festes i både skadet og tynt hår 
  • For at produktene våre skal kunne festes, må ditt eget hår være minst 3 cm langt 
  • Du trenger ikke å style håret så ofte ettersom styling på extensions varer lenger enn det ville gjort i ditt eget hår
  • Ditt eget hår får sjansen til å hvile og gjenhente seg 

Tynt hår? Produkttips til deg

Opplever du at håret er tynt, så har vi flere produkter som kan passe for deg. Les mer om noen av våre populære hårdeler for tynt hår.

Tynt hår ved tinningene - Kvinne

I overgangsalderen er det vanlig at kvinner begynner å legge merke til hårtap, og som kvinne er det er ikke uvanlig å oppdage tynt hår ved tinningene. Dersom du føler at dette påvirker deg, har vi et alternativ; vår clip-on hårdel med lugg, Top of The Head, som du enkelt kan feste ved hjelp av fire clips. I nettbutikken vår kan du kjøpe Top of The head som er tilgjengelig i flere forskjellige farger og nyanser som passer for alle. 

Hårforlengelse - Tynt hår 

Hos Hairtalk tilbyr vi produkter som er spesielt designet for deg som har hårløse flekker i hodebunnen. Hårløse flekker kan oppstå fra for eksempel alopecia, genetisk hårtap, stress eller under cellegift. Våre hårdeler er tilgjengelige i fire forskjellige størrelser og kan kombineres med Hairtalk PRO tape extensions hos din nærmeste sertifiserte Hairtalk stylist. Hårdelene kan spesialbestilles slik at de smelter sammen med din naturlige hårfarge. 

Ta vare på håret ditt

For å oppnå best mulig resultat og holdbarhet for dine extensions, bør du bruke Hairtalk produkter og følge vår pleieinstruksjon for extensions. Unngå å utsette håret ditt for unødvendig slitasje og kontakt nærmeste Hairtalk-stylist for spørsmål hvis du føler deg usikker. Alle har muligheten til å få drømmehåret sitt - uavhengig av utgangspunkt!