Extensions som ikke sliter på håret

Sliter Hairtalk på håret?

Hvis du vurderer å sette i hårforlengelser eller sette i tape extensions i håret ditt har du kanskje stilt deg selv spørsmålet «Sliter extensions på håret?», eller mer spesifikt «Sliter Hairtalk på håret?». Det korte svaret er nei – det er ikke slik at Hairtalk sliter på håret.

Utviklet for tynt, skandinavisk hår 

Basert på det typiske tynne, skandinaviske håret har vi utviklet markedets mest skånsomme metode for tilføring av hår. I vårt sortiment har vi hele 12 patenterte løsninger. Med en patentert tape som kan festes til de tynneste hårkvaliteter kan vi tilby hårforlengelse som ikke sliter på ditt naturlige hår.

Extensions sliter på håret? – Ikke med Hairtalk

Det trenger ikke å være slik at extensions sliter på håret. Med Hairtalk tape extensions gir du ditt naturlige hår en sjanse til å hvile, hente seg inn igjen og vokse ut mens du har hårforlengelser eller løshår i. Du trenger ikke å stresse håret med bleking og tidkrevende fargebehandlinger for å kunne gjøre fargeendringer i håret.

Legg merke til forskjellen i ditt eget hår

Hairtalk extensions er en holdbar løsning for ditt naturlige hår. Etter at du har brukt produktene våre vil du kunne føle og se en merkbar forskjell i hårkvaliteten din. Hvis du har hatt hårløse flekker i hodebunnen som et resultat av hårtap, kan du regne med at ditt eget hår begynner å ta over disse flekkene mer og mer.

Har du opplevd tynt hår etter extensions?

Hairtalk extensions sliter ikke på håret, og takket være alle våre Hairtalk-stylister som er grundig opplært, samt at bare Hairtalk-sertifiserte salonger har lov til å føre våre hairband, clip on hårdel med lugg, og andre hårdeler for hårforlengelse, kan vi forsikre deg om at dine Hairtalk extensions ikke vil være grunnen til tynt hår. Finn en sertifisert salong i nærheten av deg, og få Hairtalk extensions!

Invester i ditt eget hår

Vil du gi håret ditt en sjanse til å komme seg etter hårtap, stress eller farging? Bestill en konsultasjon med en av ekspertene våre, så hjelper vi deg. Hairtalk er en investering i ditt eget hår og selvtillit.

Tips! Se hvordan andre har fått bedre kvalitet på sitt eget hår ved å bruke Hairtalk, under emneknaggen #myhairtalkmystory.