Beste Hair extensions

Beste hair extensions for deg

Drømmer du om et lengre og/eller fyldigere hår med en skånsom hårforlengelse som ikke sliter på håret? Lurer du på hva som er den beste hair extensions for deg?

Det finnes en del metoder som ditt eget hår tar skade av, og det beste hair extensions er selvfølgelig en metode som ikke sliter på håret og utsetter det for kjemikaler. Med disse metodene får du lengre hår på en naturlig måte, og dessuten med naturlige produkter. Her veileder vi deg gjennom ulike metoder for hårforlengelse, og hvordan du finner en frisør som utfører skånsom hårforlengelse– den beste hair extensions for deg!

Beste tape extensions

Den beste tape extensions-metoden er en skånsom hårforlengelse med Hairtalk tape-extensions, som beskytter ditt eget hår fra ytre påkjenninger. Denne metoden sliter heller ikke på hverken ditt naturlige hår eller hårfeste. Når ditt eget hår vokser ut besøker du din frisør som helt enkelt bytter ut tapen og flytter opp festet på nytt. Extensions tape - metoden er en metode som er skånsom for både ditt hår og for miljøet, ettersom det går å bruke det flere ganger. Den passere også deg som  begynner å få tynt hår. Ta kontakt med oss for å finne det beste tape extensions for ditt hår.

Hairband metoden

Hairband metoden er en rask metode for en skånsom hårforlengelse og som heller ikke krever at du besøker en frisør. Med Hairband er det enkelt å både feste og ta ut håret på egen hånd – en bra metode for deg som vil forlenge eller fylle ut håret før en middag, fest, eller en annen anledning der du ønsker ekstra volum i håret. Hårdelen er montert på et elastisk band som passer naturlig til alle hodestørrelser.

Forleng levetiden

For å få det meste ut av ditt lange og fyldige hår, så er det riktig pleie essensielt. Våre Hairtalk-produkter er utviklet spesielt med tanke på skånsomhet mot ditt hår og for å forlenge levetiden på dine hair extensions. Les mer om extensions hårpleie for et hår som lever lenge!

Beste Hair Extensions nær deg

Hvor kan du finne den beste hair extensions nær deg, som benytter våre produkter? Alle frisører som arbeider med våre hårdeler, er utdannet i hvordan de skal bli brukt og festet. Finn din nærmeste frisør for et langt og holdbart hår.