Hairtalk - Extensions Hårpleie

Hairtalk - Extensions Hårpleie

Når du har investert i nytt og vakkert hår, vil vi gjerne informere deg om hvordan du kan ta vare på håret ditt og opprettholde kvalitet måned etter måned. Siden Hairtalk-håret er behandlet, så trenger håret ditt mye fukt for å holde det frisk, blankt, og glansfullt.

Hairtalk extensions – Hårpleie tips

  • Vask festene dine nøye for å bort urenheter.
  • For å hindre at festene beveger seg om natten, sov gjerne med en løs flette eller sett opp håret i en høy bun.
  • Sov aldri med vått hår. Det skade både håret og festene.
  • Børst igjennom håret morgen og kveld for å unngå floker.
  • Unngå å bade i saltvann og klor da håret kan tørkes ut og bli misfarget.
  • Du får en garanti på håret ditt som gjelder i 3 måneder – forbeholdt at du kun bruker Hairtalk-produkter.

Hvordan vaske extensions fra Hairtalk?

For å beholde Hairtalks garanti på håret er viktig du behandler det med riktige produkter. Haritalk har en unik, egen produsert serie som er tilpasset for alle hår i sortimentet vårt. Ta vare på dine extensions med rett pleie!

Pleie løshår med Hairtalk-produkter

Shampoo

Masser hårbunnen din nøye og forsiktig med vår fuktgivende shampoo, som er mildt selvrengjørende for dine extensions fester. Masser også forsiktig rundt festene. Gjenta prosedyren to ganger og skyll nøye ut. Man bør ikke vaske extensions for ofte. Kun 2-3 ganger i uken anbefales av Hairtalk.

Balsam

Med vår leave-in balsam tilfører du fukt til håret, samtidig som du på en veldig skånsom måte glatter ut lengdene og beskytter håret mot varme. Balsamen påføres i vått hår og skal ikke skylles ut.

Conditioner spray

Gi håret ditt en super fukt-boost med vår conditioner spray! Sprayen kan brukes hver dag dersom ønskelig, og har varmebeskyttende egenskaper som kan benyttes i både tørt og vått hår.

Detangler spray

Vår Detangler spray kan du enkelt fordele i både vårt og tørt hår for å tilføre fukt, eller om håret har floket seg. Dersom du har behov for Detangler, kan det også være et tegn på at håret ditt har behov for en kur eller en hårinnpakning.

Treatment Fluid

Vår Treatment fluid er en fuktgivende og mykgjørende olje som gir håret ditt en magisk glans. Treatment Fluid kan enkelt påføres i både tørt og vått hår. Gi spissene dine nytt liv ved bruk av vår olje!

Repair creme

Vår fuktgivende kur gir håret ditt rikelig med fuktighet og næring. Påføres i nyvasket hår, og skal virke i minst 15 minutter. Det anbefales å kure håret minst en gang i uken. Skyll deretter ut og avslutt med Hairtalk Balsam. Vår Repair Creme finnes også som Repair Creme Plus for deg som har opplevd misfarging.

Flere hårpleie tips fra Hairtalk?

Ta kontakt med nærmeste salong og sertifisert Hairtalk stylist for å få flere hårpleie tips og råd for dine extensions.