Lei av din korte frisyre?

Extensions – kort hår

Hårforlengelse på kort hår – før og etter

Lei av din korte frisyre? Sett extensions i kort hår

Vi ønsker alle en forandring innimellom. Den vanskeligste frisyren å endre på, er når man har klipt håret veldig kort, ettersom det er tidkrevende å la det gro ut igjen. Denne «mellomperioden» er vanligvis kjedelig, ettersom håret ikke har den optimale lengden for en flott frisyre slik man ønsker. Derfor er det perfekt å sette extensions i kort hår, så man kan føle seg bra i den perioden håret vokser ut.

Start din hårforlengelse på kort hår med en konsultasjon

Britta er usikker på om hun er klar til å bruke en hårdel for å få en lengre frisyre, så vi begynner med vanlige hair extensions for å få en fin og kort frisyre. Vi bruker Silverline-kolleksjonen vår som har fine lyse farger. Når man har såpass kort hår som Britta, bør man tenke på at man må flytte festene litt oftere i starten. Vi anbefaler at Britta flytter opp sine fester hver fjerde uke, til håret har vokst litt lenger enn hennes nåværende fire centimeter.

Extensions på veldig kort hår – hvordan går jeg frem for å prøve Hairtalk?

For å gjøre en hårforlengelse på veldig kort hår med Hairtalk, må du først finne din nærmeste Hairtalk-stylist og deretter kontakte frisøren din, for å gjøre en grundig konsultasjon om hvilken løsning som passer best for deg. For å jobbe med Hairtalk, må frisøren ha fullført vår opplæring i hårforlengelser.

Hvor mye vil det koste og hvor lenge kan jeg bruke håret?

Det er først etter at du har vært i en konsultasjon med frisøren din at du kan få et riktig bilde av prisen. Prisen bestemmes av løshårets fester, lengde og mengde hår du trenger. Det avhenger også av hvilken stil du vil ha på ditt nye utseende; hvis du vil forlenge, gi mer fylde eller endre farge ...

Listen over muligheter er lang, og det er mange forskjellige varianter. Frisøren din vil hjelpe deg med å finne ut hva som er riktig for deg.

Tips! Ta med et inspirasjonsbilde og vis det til frisøren din.

Hvem kan sette Hairtalk extensions?

Hairtalk utføres bare av sertifiserte frisører som har fullført opplæringen vår.

Hvor mange ganger kan jeg bruke Hairtalk?

Du får 16 ukers garanti på Hairtalk-håret ditt. Hvor mange ganger du kan bruke håret, avhenger av hvor godt du tar vare på det.

Hvor ofte skal jeg flytte Hairtalk opp?

Du flytter håret opp med 6-8 ukers mellomrom hos frisøren din.

Har jeg en garanti?

Når du bruker Hairtalks produktsortiment, får du en 16-ukers garanti på håret ditt.

Hvor mye koster Hairtalk extensions?

For å få et prisbilde, bør du kontakte frisøren din.

Hvor kan jeg se flere forvandlinger?

På Instagram-siden vår, @hairtalkextensions og @hairtalknorway, legger vi ut nye bilder daglig. Der kan du finne mye inspirasjon om alle typer forvandlinger.