Lei av din korte frisyre?

Hair extensions i kort hår

Vi ønsker alle en forandring innimellom. Den vanskeligste frisyren å endre på er når man har klipt håret veldig kort, ettersom det er tidkrevende å la det gro ut igjen. Denne «mellomperioden» er vanligvis kjedelig, ettersom håret ikke har den optimale lengden for å endre frisyre. Derfor er det perfekt å sette hair extensions i kort hår, så man kan føle seg bra selv når håret vokser ut.

Brittas forvandling med hårforlengelse på kort hår

Her kan du følge Brittas forvandling med hårforlengelse på kort hår. Dette er også en artikkel for deg som har spørsmål rundt hair extensions i kort hår, og vil se før og etter bilde. Hairtalk er skånsom og fungerer for hår av ulik lengde og tykkelse – resultatet kan bli en lengre og fyldigere frisyre tilpasset dine ønsker.

Start med en konsultasjon

Britta er usikker på om hun er klar for extensions til kort hår. Vi begynner med vanlige hårforlengelser for å få en fin og kort frisyre. Vi bruker vår Silverline-kolleksjon som har fine lyse farger. Det er viktig å tenke på at man må flytte festene litt oftere i starten. Når man har extensions i så kort hår som Britta, anbefaler vi at man flytter opp sine fester hver fjerde uke.

Hair extensions på kort hår – bilder

Ofte stilte spørsmål

Det er naturligvis mange ting man lurer på når man tenker å sette extensions i kort hår. Hvor kort er for kort? Er prisen annerledes ved hårforlengelse på kort hår? Hvor ofte må hårforlengelsene flyttes? Her har vi samlet og svart de vanligste spørsmålene.

Hvor mye koster det?

Det er først etter en konsultasjon med frisøren din om hair extensions til kort hår at du kan få et riktig bilde av prisen. Prisen bestemmes av løshårets fester, lengde og mengde hår du trenger. Det avhenger også av hvilken stil du vil ha på ditt nye utseende; hvis du vil forlenge, gi mer fylde eller endre farge o.l. For en rask og gjennomsnittlig oversikt kan du se vår Hairtalk pris her.


Listen over muligheter er lang, og det er mange forskjellige varianter. Frisøren din vil hjelpe deg med å finne ut hva som er riktig for deg.


Tips! Ta med et inspirasjonsbilde og vis det til frisøren din.

Hårforlengelse på kort hår – Hvor går grensa?

For å gjøre en hårforlengelse på kort hår, spesielt på veldig kort hår, må du først finne din nærmeste Hairtalk-stylist og deretter kontakte frisøren din. Deretter har dere en grundig konsultasjon om hvilken løsning som passer best for deg. Normalt sett, for å sette i hårforlengelse på kort hår, og for at produktene våre skal kunne festes, anbefaler vi minst 10 cm og at det gjøres i samme heng med en Hairwear i starten.

 

Hvor ofte skal jeg flytte Hairtalk opp?

Du flytter håret opp med 6-8 ukers mellomrom hos frisøren din.

Hvor kan jeg se flere forvandlinger?

På Instagram-siden vår, @hairtalkextensions og @hairtalknorway, legger vi ut nye bilder daglig. Der kan du finne mye inspirasjon om alle typer forvandlinger.