Hvordan få lengre hår?

Hvordan få lengre hår?

”Hvorfor vokser ikke håret mitt?” tenker du kanskje.  Hvor fort vokser hår og hvordan få lengre hår på kort tid er vanskelig å svare på uten en konsultasjon. Vi har alle en grense for hvor langt vårt hår kan bli, siden det ofte er genetisk. De fleste opplever at håret vokser og blir lengre, med det er ikke uvanlig at det også holder seg til en gitt lengde. Er dette din opplevelse, så er det sannsynligvis din maksimale naturlige vekstlengde som er nådd.

Ved hjelp av Hairtalks skånsomme teknikk har du nå muligheten til å få den lange håret du alltid har drømt om! Lengre hår er noe mange drømmer om, spesielt kvinner som ønsker at håret skal være langt, fyldig og fargerikt. Langt hår har mye å si for selvbildet.

Hvordan få lengre hår handler om hvilke type extensions du bruker, og hvor mange fester du skal ha. For å kunne feste Hairtalk extensions trenger du minst to centimeter hår. Men hvor mye kan du egentlig forlenge håret ditt? Vi anbefaler normalt at du ikke forlenger mer enn det dobbelte av din egen lengde for å skape et så naturlig resultat som mulig. Men så er det selvfølgelig mulig å forlenge mer dersom du ønsker.

Konsultasjon – Tips til lengre hår

Ønsker du våre tips til lengre hår? En konsultasjon med en Hairtalk-frisør handler om å skape forståelse for hva dine mål og ønsker er for å få lengre hår med Hairtalk hair extensions. Vår kunde Jenni ønsket en 40 cm forlengelse med stripeeffekt på lyse og mørke striper. Målet var å skape kontraster for å få et så levende resultat som overhodet mulig. I og med at Jenni alltid har drømt om lyse striper, men ikke har ønsket å bleke håret, så var det perfekt for henne å få muligheten til å oppnå stripe-effekter ved bruk av hair extensions.

Til Jenni har vi brukt Color melts og Pro fester for å oppnå det beste resultatet.

Hvordan får jeg lengre hår? Før og etter

Hvordan får jeg lengre hår ved hjelp av Hairtalk?

Du kan finne din nærmeste Hairtalk-frisør ved å skrive inn ditt postnummer under ”Finn Salong”. Da vil du finne alle salongene i ditt område som tilbyr Hairtalk. Deretter ringer du til valgfri salong for en kostnadsfri konsultasjon. Vi hjelper deg gjerne med å få lengre hår.

Alle våre stylister er autoriserte og har utdanning innenfor feltet. Om salongen har symbolet ”A” under sitt salongnavn, betyr det at de har gått videreutdanning og kan jobbe med hårdeler, som for eksempel Hairwear og Color Plus for å gi deg den perfekte fargen.

Hvor mye kommer det til å koste?

Størrelsen på din investering avhenger helt på de ønsker du har i forhold til lengde og mengde. Vi anbefaler deg å oppsøke en av våre dyktige stylister for en uforpliktende og kostnadsfri konsultasjon rundt dine muligheter. Vår sertifiserte stylist tar utgangspunkt i ditt budsjett og dine ønsker. Et bra tips er å ta med et inspirasjonsbilde. Varigheten på ditt hår avhenger av ditt daglige vedlikehold. Ved å benytte vår guide for Extensions pleie og våre tilpassede produkter, så vil du kunne ha håret opptil et halvt år og i mange tilfeller lenger.

Hvor mye kostet Jennis Hairtalk?

Vi brukte 1 pakke med Color Melts 40cm, 2 pakker PRO 40cm, 4 tilkuttede fester à 40 cm

Vår anbefalte pris: 8660 kr

Inkludert en stor produktpakke (shampo, balsam, innpakning, balsamspray, detangler spray og olje og børste).

[knapp] Kjøp Hairtalk-produkter

Hvem kan utføre Hairtalk extensions?

Når du bestiller din skånsomme Hairtalk -behandling, kan du stole på at du er i trygge hender. Bare sertifiserte frisører har blitt opplært av våre ledende Hairtalk - eksperter. Dette betyr at vi kan sikre kvaliteten på produktene våre og garantere at de brukes riktig. En Hairtalk-frisør vil hjelpe deg med å få lengre hår som både ser naturlig og vakkert ut.

Hvor mange ganger kan jeg bruke Hairtalk?

Ved å følge vår pleie guide og benytte deg av våre tilpassede produkter, kan du nyte av håret opp til et halvt år. Vi opplever at mange også har det vesentlig lenger. Vi har en garanti på vår hair extensions på 16 uker. Håret kommer fra frivillige individuelle donorer, og går gjennom en rekke kvalitetsprosesser og kontroller til ferdig Hairtalk produkt.

Hvor ofte må jeg heise mine hair extensions?

Du flytter håret opp hver 6-8 uke hos din Hairtalk stylist.

Hvor kan jeg se flere forvandlinger?

På våre Instagram sider, @hairtalkextensions og @hairtalknorway legger vi daglig opp nye bilder. Her kan du finne mye inspirasjon på alle typer av forvandlinger. Du får også tips til lengre hår og informasjon om «hvorfor vokser ikke håret mitt?» En Hairtalk-frisør kan svare på alle dine spørsmål til hvordan få lengre hår.