Hairtalk Hair Extensions Bergen

Hairtalk Hair Extensions Bergen

Vil du ha et av verdens mest populære extensions? Bergen har flere salonger som tilbyr Hairtalk, som i dag har spredd seg til over 50 land – våre hår extensions har raskt blitt populære også i Norge. Takket være kvaliteten og vår skånsomme tapesystem, er Hairtalk en sterkt lysende stjerne på extensionshimmelen. Hairtalks Hair Extensions i Bergen er selvfølgelig med på reisen!

Vil du finne en sertifisert salong som bruker Hairtalk Hair Extensions i Bergen? Ved hjelp av vår kartsøk finner du alle salonger som gjør Hair Extensions i Bergen med våre produkter. Klikk på knappen nedenfor for å komme til kartsøket. Ved søket – last inn ditt postnummer. For Hairtalk i Bergen, søk på et postnummer mellom «5003» og «5268».


Sertifiserte frisører for Hairtalk i Bergen

Så, du vil gi ditt hår fyldighet, volum og vitalitet ved hjelp av Hairtalk? I Bergen finner du flere salonger med sertifiserte Hairtalk-stylister å velge mellom. Alle våre stylister har gjennomgått god og oppdatert opplæring for å få sine sertifikat. Når du skaffer deg Hairtalk i Bergen vil du, sammen med sin stylist, bestemme lengde, form og farge for dine extensions. Bestill en konsultasjon eller en time hos en salong som er sertifisert for Hairtalk i Bergen. Konsultasjon kan også gjøres digitalt.

Hairtalk Extensions Bergen

Ser du etter Hairtalk Extensions i Bergen? Nedenfor ser du utvalgte salonger som fører Hairtalk, sortert etter ulike bydeler.

Bydel Sentrum

Sentrale Bergen byr på mange av Bergens store butikker innen mote, men du finner også flere frisørsalonger – hvor noen av dem tilbyr Hairtalk. Bergens puls løper gjennom sentrum! Hvorfor ikke besøke Think Hair Wear, De Capo Bergen¸ Digg Hair Studio eller Stylingspot for hjelp med ditt nye drømmehår?

Bydel Nordnes

Nordnes er halvøyen med en lang historie, og mange familier har bodd her i flere generasjoner. I folkemunn kalles bydelen også for Republikken Nordnes. For hjelp med våre hair extensions i Bergen/Nordnes kan du besøke for eksempel Adam og Eva Bergen, Røtter av E.T Hårstudio eller Hair by Skage.

Bydel Sandviken og Bergenhus

For beboerne i Sandviken er det viktig å ikke blande med Bergenhus. Sandviken er det strøk som går gjennom Bergenhus og er kjent for sin vakre bebyggelse. Bergenhus avgrenser til Bergen sentrum og har spilt en sentral historisk rolle. Noen av våre mest populære salonger er Hårmonopolet eller Topsy Frisør.

Mer om våre hair extensions i Bergen

Vil du ha mer informasjon om våre tape in extensions? Dersom du ønsker anbefaling og tips til gode salonger i nærheten av deg kan du kontakt oss på e-post. Husk! Vi tilbyr kostnadsfri konsultasjon for råd og veiledning før du avtaler tid hos en salong for å sette inn Hairtalk Hair Extensions i Bergen.