Hårtap menn: Lider du av håravfall?

Hårtap menn: Lider du av håravfall?

Lider du som mange andre av mannlig hårvfall? Vi forstår hvordan det er å lide av hårtap. Menn legger mye av sin identitet i håret sitt, selv om det er helt normalt for menn at de mister håret etter hvert. Etterspørselen etter en naturlig løsning for menn har vært stor.

Vi har brakt løsningen til deg: HFM - Hair For Men. Med en skånsom og naturtro hårdel kan du som lider av håravfall endelig føle deg som deg selv igjen.

Hårtap menn - før og etter

Håravfall menn / Hårtap Menn - HFM er din løsning!

  • Takket være den tynne kunstige hodebunnen føles og ser den naturlig ut
  • Hårdelen gir deg en trygg komfort både dag og natt. Du kan sove, trene og arbeide med den på.
  • HFM er en hårerstatning for menn, som med et skånsomt silikonbasert lim festes på
  • Vask og styling gjøres som normalt, men bruk av tilpassede produkter anbefales.
  • Avhengig av hvordan du behandler og steller håret ditt, holder håret i 4-8 uker. Deretter kreves ny påsetting av en sertifisert Hair For Men-stylist.
  • Limet er vanntett og holdbart, slik at du kan føle deg trygg på at hårdelen sitter på plass.
  • Hårdelen kommer i lengden 15 cm, men går å anpasse etter ditt ønskemål når det kommer til farge, form, lengde, og hvilket hold håret skal legges mot.
Hårtap menn - før og etter

Hva koster en HFM-behandling?

Rek. pris er 4 300 kr for en hel HFM-behandling, der du får håret du alltid har drømt om!

Hvordan fungerer en HFM-behandling?

Lider du av hårtap? Menn mister håret og det er helt normalt. Dersom du likevel ønsker å beholde håret, så bestiller du en konsultasjon med din HFM-stylist, der du beskriver dine ønsker og forslag som gjelder ditt drømmehår. Deretter kommer du og stylisten sammen frem til dine eksakte behov. Din HFM-stylist bestiller din nye hårplate som matcher din egen hårfarge. Når du har bestilt en ny tid for HFM-hårdelen, er det endelig på tide å få håret tilbake som du alltid har ønsket!

Behandlingen begynner med å barbere bort håret der du skal ha en hårdel. Deretter festes den med et mildt silikonbasert lim. Den kunstige hodebunnen puster helt naturlig, og du kan leve som vanlig og bruke dine vanlige produkter. Ta badstue, tren, sov - ja, du kan absolutt leve videre som vanlig!

Er du interessert i å bestille en HFM-behandling? Ta kontakt med din nærmeste HFM -stylist eller skriv til df@hairtalk.no, så hjelper vi deg videre!