HFM - Hårerstatning menn

HFM - Hårerstatning menn

Etterspørselen har vært stor etter en virkelig god hårerstatning for menn eller hair extensions for men. Vi har lyttet til dere, og nå kan vi endelig kunngjøre at vi har utviklet den enkle og riktige løsningen. La oss presentere HFM - Hair for men! Det er ingen hemmelighet at håravfall hos menn er vanlig, og for mange føles det veldig belastende, men det er her vi kommer inn. Med vår milde og naturtro hårplate kan vi tilby hårerstatning. Menn lider ofte av hårtap som er helt normalt, men med vår hårdel kan menn få tilbake håret sitt.

For mange mennesker er hår en stor del av deres identitet – HFM – Hair for Men gjør det mulig å få tilbake identiteten sin! Vi hjelper kunder med hårerstatning! Menn vil føle seg bra med hårerstatning fra Hairtalk.

Hårerstatning for menn - før og etter

Hårdel er en bra hårerstatning - menn

  • HFM, hair for men, er en hårdel for menn som med et skånsomt silikonbasert lim festet på hodet.
  • Hårdelen gir deg en trygg komfort både dag og natt. Du kan sove, trene og arbeide med den på.
  • Vask og styling gjøres som normalt, men bruk av tilpassede produkter anbefales.
  • En hårdel eller flere hårdeler holder i 4-8 uker, avhengig av hvordan du behandler og steller håret ditt, deretter kreves ny påsetting.
  • Takket være den tynne kunstige hodebunnen føles og ser den naturlig ut.
  • Limet er vanntett og holdbart, slik at du kan føle deg trygg på at hårdelen sitter på plass.
  • Hårdelen kommer i lengden 15 cm, men går å anpasse etter ditt ønskemål når det kommer til farge, form, lengde, og hvilket hold håret skal legges mot.

Hårdel menn - pris & konsultasjon

Book en kostnadsfri digital konsultasjon dersom du har spørsmål om vår hårerstatning / hårdel for menn, pris eller om du ønsker råd. Alle sertifiserte Hairtalk-frisører har fullført opplæring, slik at du kan føle deg trygg hos oss!

 

Tilby vår hårdel for menn til dine kunder

Salongen kjøper en startpakke som inneholder alt man trenger for å kunne gjennomføre behandlingen. Deretter kan du bestille et gratis kurs, fysisk eller digitalt. På tidspunktet for kurset kreves det at du har en modell som du kan utføre behandlingen på, og kunden står selv for hårdel og en valgfri kundepakke til innkjøpspris + moms. Det er mulig å velge farge og form på hårdel. Menn får også mulighet til å velge en frisyre i samråd med deg. Etter endt kurs vil du motta et sertifikat for utdannelsen din.

Hårerstatning for menn - før og etter

HFM – Hair For Men / Hårerstatning menn

Er du interessert i å bli en sertifisert Hair For Men-stylist, så finnes det nå kurs du kan booke både digitalt og fysisk. Kontakt din Hairtalk-representant for mer informasjon!

 

Kontakt

Dag Fredrik Ramberg
+4790084562
df@hairtalk.no

Heidi Bjørnsen
+4745201660
heidi@hairtalk.no

Servicekontoret
+4723283878
hfm@hairtalk.no