Hairtalk Oslo

Hairtalk Oslo

Hairtalk finnes nå i over 50 land. Våre hair extensions ble raskt populære i Norge på grunn av hårets kvalitet og skånsomme tapesystem. Leter du etter en sertifisert Hairtalk Oslo salong? Finn en salong som gjør extensions med Hairtalk i Oslo ved å søke i vårt kart. Ved ditt søk – dropp «0» f.eks. 0267 = 267.


Hair Extensions hos frisør

Vi anbefaler å sette hair extensions hos Hairtalk-frisør da våre stylister gjennomgår god og oppdatert opplæring mot sertifisering. Sammen med din stylist vil dere bli enige om lengde, form og farge. Er du fra Oslo eller på besøk i søken etter det perfekte håret? Bestill en time eller konsultasjon hos en av våre Hairtalk Oslo salonger for å få et av verdens mest populære hair extensions. Oslo har både små og store salonger, og frisører, som vil passe deg og ditt hår.

Hair extensions Oslo

Søker du etter hair extensions i Oslo? Nedenfor finner du et utvalg av salonger som fører Hairtalk.

Bydel Sentrum

I sentrum av Oslo finner du varemagasiner og motebutikker side om side. Karl Johans gate er Oslos hovedgate, og her er man ikke langt unna sentralbanestasjonen og flytoget. Kommer du fra andre steder i landet, foreslår vi å sette i Hair extensions i Oslo sentrum. Noen av våre Hairtalk Oslo salonger er Gevir, Floke Frisør og Adam og Eva.

Bydel Frogner

På Frogner finner du Norges mest kjente og største shoppinggate. I Bogstadveien har vi flere Hairtalk-stylister som kan hjelpe deg med å skape ditt drømmehår. Noen av våre mest populære salonger som har sertifiserte Hairtalk Oslo stylister er blant annet Hope Hair, Studio Alf Hegdehaugsveien og Oslo Hair.

Bydel Ullern

Ullern bydel er et rolig og fint område som ikke ligger langt fra Bogstadveien og Karl Johan. Ønsker du ikke å ta turen ned til sentrum, finnes det flere salonger i Oslo vest som tilbyr hair extensions. Ta turen innom Hexagon frisør på Lilleaker eller Saxen på Skøyen. På Håret, som ligger på Hovseter - ikke langt fra denne bydelen, tilbyr også hair extensions i Oslo.


Mer informasjon om Hairtalk – Oslo

Ønsker du å lese mer om oss og våre hair extensions? Dersom du ønsker konkrete tips om hvor du finner gode salonger i nærheten av deg, kontakt oss per e-post. Før du avtaler en tid med en stylist i en Hairtalk Oslo salong, tilbyr vi kostnadsfri konsultasjon for råd og veiledning.