Hairtalk Hair extensions Trondheim

Hairtalk Hair extensions Trondheim

Leter du etter et vakkert hår med Hairtalks populære hair extensions? Trondheim tilbyr flere salonger med Hairtalk – hair extensions som i dag fins i over 50 land, og selvfølgelig også i Norge! Hairtalk er av høy kvalitet, og har et skånsomt og helt unikt tapesystem. Her kan du lese om hvor du kan finne våre hair extensions i Trondheim!

Hvis du vil finne en sertifisert frisørsalong som bruker våre hair extensions i Trondheim er det lett å finne ved hjelp av vårt kartsøk. Ved å klikke på knappen nedenfor kommer du til kartsøket der du kan finne samtlige salonger som setter in Hairtalk hair extensions i Trondheim. Tast inn ditt postnummer for å se alle salonger – for Trondheim. Søk på et postnummer mellom 7010-7038, 7040-7059, 7066-7071 og 7075 eller 7099.


Sertifiserte Hairtalk-frisører i Trondheim

Vil du få et voluminøst, fyldig og vitalt hår ved hjelp av et av verdens mest populære hår extensions? I Trondheim fins flere sertifiserte Hairtalk-frisører rundt i byen. Samtlige Hairtalk-stylister har gjennomgått god opplæring for å få kunne kalle seg sertifiserte Hairtalk-stylister. Sammen med din frisør vil dere bestemme farge, lengde og form når du setter i våre hår extensions i Trondheim. Bestill en konsultasjon eller time hos en Hairtalk-sertifisert frisør i Trondheim. Du kan også få en gratis digital konsultasjon.


Våre hair extensions i Trondheim

Nedenfor kan du finne noen utvalgte salonger som er sertifiserte for å bruke våre hair extensions i Trondheim, sortert etter ulike bydeler.

Bydel Midtbyen

Midtbyen er Trondheims pulserende hjerte, omringet av Nidelva. Her finner du blant annet mye historikk og flere kjente landemerker. Om du er i Trondheim på besøk vil du helt sikkert besøke denne bydelen. For et langt og voluminøst hår med Hairtalks hår extensions i Trondheim, vil vi anbefale følgende salonger:

Bydel Heimdal

Noen kilometer utenfor sentrale Trondheim ligger bydelen Heimdal – et gammelt stasjonssamfunn med fortsatt stor betydelse som trafikk-knutepunkt. Heimdal er stort og det finnes flere salonger med sertifiserte Hairtalk-stylister som setter inn våre hair extensions i Trondheim. Blant dem kan vi anbefale:

Bydel Lerkendal

Lerkendal ligger ikke langt ifra Trondheim sentrum og her kan du finne flere frisørsalonger du kan besøke i jakten på et tykt og fyldig hår. Nedenfor ser du utvalgte salonger i Lerkendal som har sertifiserte Hairtalk-stylister som kan sette inn våre hår extensions i Trondheim.

Følgende salonger:


Mer om våre hår extensions i Trondheim

Ønsker du mer informasjon om våre tape extensions? Du er alltid velkommen å kontakte oss på e-post dersom du ønsker tips og anbefaling om gode salonger for hår extensions i Trondheim, eller i din nærhet. Før du avtaler en tid med din frisør tilbyr vi kostnadsfri konsultasjon og veiledning.