×
FINN SALONG
FOR FRISØRER
OM HAIRTALK
SORTIMENT
} WEBSHOP }
BAG  (0)
MARKEDETS MEST SKÅNSOMME EXTENSIONS
Hairtalk er verdens ledende leverandør av profesjonelle løsninger for hår og hårløsninger som kun tillbes gjennom autoriserte frisører. Hairtalk ble utviklet i Tyskland 2005 og er nå distribuert i over 50 land. Det som gjør hairtalk helt unikt i tillegg til at håret er av den beste kvaliteten, er den unike løsningen rundt festesystemet. Håret ivaretar brukerens eget hår og sørger for optimal beskyttelse og minimal slitasje.
KVALITET FRA BEGYNNELSE TIL SLUTT

Som kunde kan man alltid kjenne seg trygg ved å velge hairtalk. Det er kun autoriserte frisører som har fullført hairtalks opplæring som kan tilby systemet. Vi er veldig stolte over å jobbe sammen med Norges ledende frisører og salonger.
HAIRTALKS VERDEN AV MULIGHETER!

Mulighetene er virkelig uendelige med hjelp av hairtalk. Ønsker du å forlenge, mer volum, gi håret mer hold, eller en skånsom fargeforandring? Gjør en grundig konsultasjon hos din autoriserte stylist for å få rådgivning rundt din vei til ditt drømmehår. Har du nettopp gått gjennom en cellegiftsbehandling eller lider du av hårsykdommen alopecia? Da skal du se etter «A» symbolet under fanen «Finn din frisør» for å finne dem som har fullført vårt advanced kurs med hårdeler.
VÅR FILOSOFI

Vårt team består av dedikerte mennesker som brenner for hår og at ingen kvinne skal føle seg begrenset pågrund av sitt hår. Hairtalk driftes i Norge av Ruhs as, som er norges mest renommerte leverandør av hår og hårerstatninger siden 1967. Med vår unike kompetanse og våre dyktige partnersalonger, jobber vi kontinuerlig for å kunne ifra med de beste og mest skånsomme løsningene for at nettopp du skal kunne realisere din hårdrøm - uansett utgangspunkt!
STAY IN TOUCH
La oss inspirere deg med de nyeste produktene og eventene –
Registrer deg for vårt nyhetsbrev!