×
FINN SALONG
FOR FRISØRER
OM HAIRTALK
SORTIMENT
} WEBSHOP }
BAG  (0)

Majas kamp mot kreften

Publicerad i Reportasje

#hairwear , #Cancer , #Fuckcancer | 0 KOMMENTARER

Kan du fortelle kort om din historie?

Mitt navn er Maja Boström og jeg er 22 år. I Oktober 2016 ble det funnet en svulst som viste seg å være en aggresiv form for lymfekreft. Det var da jeg fikk vite og innså at behandlingen jeg skulle få innebar at jeg kom til å miste mitt hår, og det gjorde jeg, noe som er det verste som har hendt. Da både ble jeg syk og så syk ut. Det var da jeg forstod hvor stor del aom satt i mitt hår

 

Hvordan føles en Hairwear å ha på seg?

Det kjennes nesten ikke, det føles som ens eget hår, noe som er fantastisk. En parykk kan fort bli varm og føles som noe ekstra.

Hva er det mes positive med å få en Hairwear?

Det at man kan få fri fra det å føle seg syk, at man får være seg selv igjen og slipper å se "syke" Maja i speilet. Man kan puste ut igjen. Når de hadde satt i Hairtalk håret og min hairwear - så kjente jeg en lykke jeg ikke hadde følt på en stund. Jeg så meg i speilet igjen og igjen - det var så naturlig og flott!

Kjenner du noen begrensninger i hverdagen, at du ikke kan bade, eller om den blir varm?

Nei jeg føler ikke det da hairwear gir deg frihetsfølelse, håret sitter fast slik at jeg slipper å bekymre meg for at den skal løsne. hairwearen puster også slik at den ikke blir så varm som man skulle tro.

Er hairwear vanskelig å feste i eget hår?

I begynnelsen var det litt utfordrende å finne riktige steder for å fetse klipsene - men dette kom jeg utrolig fort inn i. Så veien fra begynner til profesjonell er kort.

Hvor langt hår hadde du første gangen?

Første gangen jeg satte inn alt år, så var mitt eget ca. 3 - 4 cm - så det var VELDIG kort - helt utrolig at det gikk!

Hva er dine tips til alle som vurderer å skaffe en Hairwear ?

Gjør det! det finnes ingen ting som får deg til å være deg selv så mye som med hairwear. Man blir flott og kan skjerme vekk sin " sykdom" for omverdenen.

Har du noen bra stylingtips du ønsker å dele med deg?

Føn alltid håret - da det skaper en finere finish på håret. Bruk gjerne krølltang eller flattjern for en naturlig fresh look. Unngå hårspray da bølgene sitter uansett. Vær også flink med ukentlig kur.

Er det noen fler tips du ønsker å dele?

Det viktigste er å våge å vise seg vakker og ta vare på den du er. Med hairtalks hjelp kan du forandre din selvfølelse rask ved å kunne se deg som deg selv igjen i ditt speilbilde.

 
LEGG IGJEN KOMMENTAR

KOMMENTAR